De când am început eu să mănânc #keto, am cam fost obligat să îmi schimb obiceiurile culinare și mâncarea din fri gider și să mă adaptez după un meniu care, într-un procent destul de mare, conține produse din carne.

Desigur, nu am respectat 100% meniul și am început pe parcurs să înlocuiesc anumite mezeluri care erau recomandate, cu unele care să îmi placă, plictisindu-mă de prosciutto, bacon, ruladă de pui și altele de genul.

Prin urmare, după ce am încercat câteva mezeluri care să semene cu ce aveam voie să mănânc, m-am oprit la șuncă de Praga și mușchi file afumat de la Meda. De ajuns la ele nu a fost prea greu, pentru că eu deja le cumpăr frecvent copiilor crenvurști de pui de la Meda, asta fiind una dintre gustările lor preferate. Știam deja că au produse bune, care conțin carne pură, nu grăsimi și zgârciuri și a meritat să încerc și alte produse ale lor care, în final, au rămas pe lista de cumpărături săptămânală.  În fața copiilor au cam pierdut teren crenvurștii, acum vor și șuncă dimineața. 

Meda_vizual Geneza

E posibil să fi avut un oarecare efect și spotul cu Cetiiiiiiin, pentru că acum fiică-mea lasă dimineața frigiderul deschis și își strigă fratele să vină la masă cam ca zeițele alea: Andreeei… Andreeei… Andreeei… de nu se mai oprește.

Partea mișto este că în curând nu va mai trebui să strige ea, pentru că Meda le va face un spot cu numele lor. Cadou pentru nevastă, am și eu un spot cu numele meu, să mi-l lase pe repeat când vrea să vin la masă. Nu îmi displace deloc ideea de a fi trezit de zeițe.

Dacă vreți să vă strige și pe voi zeițele din fri gider, să știți că Meda va face spoturi și cu numele voastre și nu se va opri totul aici, pentru că Meda va oferi, pe site-ul lor, și alte modalități prin care să vă exprimați plăcerea de a mânca șunca lor de Praga, modalități pe care le veți descoperi voi pe parcurs. Între timp, le puteți da un like pe pagina de facebook, să vă țineți la curent cu ce se mai întâmplă.

Meda_vizual 2

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.