germani cretini

Deci știrea e că o gașcă de tineri emigranți debusolați, probabil bolnavi psihic și neștiind ce fac, intră la o piscină de nudiști, scuipă femeile și copiii și îi amenință cu moartea, violul etc pentru că sunt târfe.

Nimic deosebit, se știe că tinerii refugiați sirieni sunt foarte debusolați și au nevoie de mult, mult ajutor să își revină din trauma prin care au trecut. La urma urmei, se știe că acolo unde merge un viol, merge și al 2 lea, gaura deja e mai lărguță, mai învățată cu duritatea.

Știți ce e ciudat?

Meanwhile the professional swimming association in Germany wants to reduce escalating sex attacks by refugees at public baths by training migrants to become pool lifeguards.

Asta e ciudat. Că nemții au gândit profund și au ajuns la concluzia că, pentru a reduce violurile, vor angaja violatorii în locurile unde au acces liber și neingrădit la femeile pe care le agresează în mod normal. Se știe că oamenii care au trăit o viață într-un loc unde legal femeia este de vină că este violată iar porțiunile de piele feminină vizibile bărbaților sunt cele din jurul ochilor, imediat se reeducă și când văd femei goale, nu mai au nicio reacție.

Seems legit.