Domnul din imagine se numește Marian Ciobanu și este profesor la liceul Iulia Zamfirescu din Mioveni. Domnul Marian Ciobanu a studiat, printre altele, și la Seminarul Teologic Liceal Ortodox Piteşti.

Domnul Ciobanu, un exemplu pentru elevi săi, din păcate, are și activitate extracuriculara. Mai exact, voiajează pe facebook. Și lasă comentarii, nu neapărat inteligente.

 

 

Nu aș vrea să mă refer la faptul că a absolvit seminar de popi. Se știe că acolo ajung toți ratații și gunoaiele din școlile normale, deci sfințenia nu este neapărat o calitate.

Dar corpul profesoral nu are un cod de conduită, ceva? Adică, facă parte dintr-un grup de oameni care sunt obligați spă aibă un mod de viață exemplar, pentru că, nu-i așa, sunt exemple personale pentru mințile fragede ce le modelează etc.

Iar dacă nu există un cod de conduită, e trist. Și e încă o dovadă a faptului că învățământul românesc este într-o degringoladă totală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.