Bine, explicația oficială e clasică, ne concentrăm pe businessul de succes, e în avantajul utilizatorului, bla bla bla. Partea tristă e că din asta înțeleg că s-a dus dracului blogăria, singura ieșire împreună consistentă din țară a bloggerilor de top. Asta e, cest la vie.

Legat de asta, eu aș vrea interzicerea reclamei mascate pe televiziuni. Reclama mascată este oricum interzisă, dar rămâne una mare de tot, pe care nimeni nu o remarcă.

Dacă aveți ceva de spus, nu uitați să ne căutați pe pagina noastră de facebook, www.facebook.com/traistarutv.

Aceasta este publicitate mascată la un produs care aparține unei terțe părți, terță parte care face bani din asta.
Și nu mi-ar păsa nici cât negru sub unghie, problema este că, datorită acestei reclame deșănțate de pe toate canalele, facebook crește în numere, oamenii sunt atrași acolo, iar competiția se duce pe penis.

Realizați că în rromânia practic nu mai există nici un fel de rețea socială concurentă? Oamenii toți se duc pe facebook, le-au zis lor la tv că e bine.
Lipsa competiției, în orice domeniu, duce la monopol. Iar monopolul, pe lângă lipsa unei evoluții entropice normale și firești, duce la un singur lucru. Lipsa alternativei pentru utilizatorul final. Adică exact principiul unei economii de piață.
Nu mai ai unde să te duci.
Și atât.