Mă gândeam că aș putea lămuri în câteva rânduri problema licențelor de windows vândute aici de prietenii noștri de la Godeal24, la niște prețuriincredibil de bune, gen 5.6E per PC. Ideea din spatele lor este simplă.

Companiile care cumpără pentru înlocuire laptopuri, pc-uri, servere la nivel mondial, gen mii și zeci de mii, le primesc și cu licențe de utilizare. Doar că nu mai au nevoie de ele, pentru că deja le-au mai cumpărat o dată, pentru produsele vechi. La fel, sunt produse scoase din uz, care nu mai sunt folosite, dar le rămâne licența. Astfel, ajung să fie revândute către diverși parteneri, cum este și partenerul nostru, care, la rândul său, le revinde către consumatorul final. Există o trasabilitate directă a fiecărei licențe, deci pot fi folosită fără niciun fel de probleme.

Și, ce e mai important, conform CJUE, vânzarea și cumpărarea de licențe second-hand este perfect legală, prin urmare nu aveți de ce să vă faceți griji. La cumpărare se oferă factură, evident, care este și ea gata de introdus în contabilitate. Sper că e destul de clar și ați înțeles ce cumpărați, de fapt și de ce este ok să o folosiți ca o alternativă legală și curată la pirateria de torente, unde aveți șansa de a vă lua un Windows care comunică cu un băiat deștept din Rusia sau China și vă culege toate datele cardurilor. Prin urmare:

HOT SALE!

62% off! Windows și Office, cu codul de reducere SGO62

Până la 50% reducere cu codul SGO50

Mai multe variante utile cu codul SGO62

Unelte utile pentru PC

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Pentru orice întrebări, oricând, mailul service@godeal24.com vă stă la dispoziție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.