La ultimul drum, ne-am lăsat trollerele în nemția, pentru că nu aveam unde să le mai punem. Și, pentru că, din când în când, mai facem câte un drum de business cu avionul, avem nevoie și de măcar un troller mic, pentru luat la bagaje de mână. Știu, am putea fi la fel ca toți cocalarii români care au câte 4 bagaje de mînă și ocupă tot, dar așa suntem noi, moldoveni cu bun simț.

Deci frățică, eu nu înțeleg care e diferența între trollere. Am luat un troller mic Lamonza (link afiliat PC Garage), ieftin, din pânză, care, după părerea noastră, își face foarte bine treaba. Și chiar și-o face, ultimele 2 trollere cred că aveau vreo 5 ani, arătau la fel ca în prima zi, nicio diferență.

Problema apare când te plimbi prin marketuri și hypermarketuri și vezi trollere de aceeași capacitate, tot din pânză, cu același tip de role unidirecționale, care pleacă de la cel puțin dublu, ajungând lejer la 4-500 de lei. Trollere de pânză, simple, fără nimic, nu Samsonite sau Vuitton, da?

Și nu, nu îmi plac trollerele de plastic, am avut în viață 2, ambele au ajuns crăpate de la aruncările delicate ale gherțoilor de la manipulat bagaje.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.