Inainte de orice, stau eu si ma intreb, le da careva bani astora de la Realitatea TV ca sa denigreze romania, sau o fac pe gratis. Ca eu uitandu-ma la emisiunea aia cu zidul plangerii pentru italianca moarta, nu am vazut decat romani ciorditori care isi scuzau eventualele fapte de „arme” din Italia si multumeau autoritatilor italiene pentru inactivitate. In fine, e de vazut.
In alta ordine de idei, moartea tipei aleia a picat ca o mana cereasca pentru italieni. Automat s-a dat legea prin care orice prefect are drept de expulzare a oricarui strain „comunitar” care nu are un miros placut delicatelor papile olfactive de italian.
Desigur, au avut grija sa precizeze ca legea se refera la toti cetatenii europeni, nu doar romani. Numai ca toate expulzarile facute pana acum, sunt expulzari care contin numai romani. Asta ar trebui sa ne faca sa intelegem ca numai romanii fac infractiuni in italia? Moldoveni, macedoneni, rusi, albanezi, sarbi, bulgari, toate astea sunt niste natiuni pasnice conlocuitoare, care traiesc din munca cinstita, cu frica de infamii romani.
Deci raketii moldoveni si rusi se ocupa in Italia cu impartitul de fluturasi religiosi pe strada. Mafiotii albanezi, cei ce au stranse legaturi cu mafia siciliana, ingrijesc oamenii saraci la biserici. Pistolarii bulgari fac cursuri de informatica pentru reconversie profesionala.
Numai romanii sunt criminali. Razii pe strada, legitimari, esti roman, demonstreaza-ne ca ai cu ce sa traiesti in Italia. A, nu ai cum sa faci asta acum, pe loc? Uite, haidi ca te expulzam noi.
Oare se gaseste cineva din politica romana sa aiba o reactie? Adica macar sa se instituie aceleasi legi, ca raspuns. Sau ati uitat de Gregorio Rizzo?