Anul ăsta, probabil din cauza pandemiei, nu prea a fost deloc celebra ceartă cu cine e mai tare, Valentines sau Dragobete. BIne, probabil și din cauză că s-au filtrat mulți retarzi, pentru că vocalii pe Dragobete au și mândria de a fi român, nu se vaccinează, cred în Putin și votează cu PSD (nu știu dacă ați văzut similaritățile comportamentale).

Dar nici nu prea am văzut omor pe cadouri, am verificat personal coada la Pandora, nu era nimeni în magazin, mai exact, lucru ce mi-a dat un fior pe șira spinării, viitorul sună jalnic pentru bărbații români, noi ce mai luăm, în afară de trandafiri?

Ah, cu trandafirii. Am mai scris chestia asta, dar sunt atât de bătrân cu blogul ăsta amărât, încât am crescut vreo 3 generații de oameni pe aici.
Băieți, știu că aveți impresia că trandafirii sunt florile preferate ale femeilor. Credeți-mă pe cuvânt, nu sunt. Nu cunosc nicio femeie care să prefere trandafirii ca floare primordială. Dimpotrivă, fiecare are câte o preferință, care mai de care mai ciudată și mai de-ți cade fața, gen gladiole, lăcrămioare, garofițe, laleluțe. Fiți băieți deștepți, puneți-vă mintea la contribuție și aflați dinainte ce flori preferă prăjituricile voastre. Și să știți că la piața de flori de la Coșbuc încă sunt flori multe și ieftine, dacă vă țigăniți puțin cu suedejile vânzătoare.

Anyway, doamnelor, domnișoarelor, La mulți ani, de Dragobete, ce or fi ele și ce Zamolxes sau Gebeleizis le-or fi divinizat și fie ca zeița Bendis (sau Bendix, după unii culturologi români de origine mondială) să vă ghideze pașii și coapsele cât mai departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.