Nu ascult podcasturi, nu urmăresc vloguri. Bine, acum, în românia, după ce vloggerii s-au făcut de râs în ultimul hal, mercantizându-și familia și chiloții, păcălind copii să fure din casă ca să le doneze bani și adulți să cumpere servicii crypto (remember Nelson Finance sau vestitul chiar.eu cu a sa Cristina Ich.) și-au dat seama că ei de fapt sunt podcasteri și acum toată lumea face podcast, mă-nțelegi, nu e vlog, e podcast.

Așa. Ce ziceam? Da. Deși eu nu ascult și nu urmăresc podcasturi, ABSOLUT NICIODATĂ, nici podcast, nici vlog, să ne-nțelegem, nu îl urmăresc nici pe Zoso și el mi-e prieten, darămite pe ceilalți, piesa centrală din SPotify, când îl deschid, este mizeria aia cu podcasteri și mă triggeruiește cel mai mult că, central, e jegul ăla ciorditor de Morar, pe care eu nu l-aș asculta nici dacă mi-ai turna ceară topită în ureche.

Chestia asta mă scoate din sărite de numa, îmi vine să caut soluții alternative de ascultat spotify în altă aplicație, eventual, pentru că, de eliminat porcăria aia din ecran nu ai cum. Și nu, nu prea am alternativă la spotify, am testat cam tot ce e pe piață, la modul pro, plătind abonament o perioadă. Singurul care prezintă aceeași diversitate este youtube, dar acolo, dacă îl lași să meargă singur, orice ai asculta, după 3-4 melodii ajungi să asculți tot melodii românești, promovate de casele de discuri. Nu ține cont deloc de preferințele tale, ci de bănuții dați de băieții cu ochi albaștri din domeniu.

Bine, probabil nu e 100% A.I acolo, probabil spotify încearcă să împingă la deal mizeria asta de podcasturi și atunci aia e, vrei nu vrei, măcar un click din greșeală să dai. Cum am dat eu azi, căutând să văd dacă nu am de unde da delete.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.