Ce criza? Ce problematica economica mondiala?
rromania are cu totul alte probleme . rromania vaccineaza fetite de 11 ani contra cancerului de col uterin.

Ministrul sanatatii minte fără neruşinare că încă 17 alte ţări au declanşat campanii naţionale de vaccinare. NICI O TARA din lume nu a făcut aşa ceva. Dimpotrivă, datorită faptului că s-au înregistrat decese în rândul copiilor cărora li s-a făcut vaccinul, sunt ţări în care s-a decis întreruperea vaccinărilor până la stabilirea exactă a limitelor sale.

Concluzionând:
Vaccinul nu este 100% garantat.
Nu se ştie exact care este durata de imunizare, deci e posibil să ţină exact cât un vaccin de gripă.
Copiii pot muri de la el, dar ministru rrromân al sănătăţii, această plagă neagră din rromânia, acest thanatos ucigaş, e de părere că beneficiile sunt mai mari decât riscurile. Sunt curios, dacă un copil din 100 000 moare de la vaccin, cum se simte părintele acelui copil ştiind că de fapt statistic stă bine?

Vă puneţi cumva întrebarea de ce totuşi facem noi aşa ceva? De ce s-a trezit rromânia că e ţară avangardistă?
Simplu. Achiziţionarea vaccinului a costat 24 000 000€. Ultimul tun înainte de plecarea de la guvernare, pentru că e clar oricui că nicolaescu nu va mai fi ministru pe timpul vieţii sale. Pentru 24 de milioane de euro, punem în balanţă sănătatea copiilor României.
Pentru un nenorocit de comision….

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.