Andrei Cismaru are o idee foarte, dar foarte bună.
Hai să ne-o batem cu succes de toate jegurile care au împânzit onlineul cu Click aici, O sa mori cand o sa vezi, nmu o sa iti vina sa crezi cand o sa vezi, gunoaie gen realitatea,net, raitaru tv, sportro, evz, gandul si alte deseuri din online.

Ati intrat pe facebook si ati vazut o stire de asta inepta, de tip O sa innebunesti cand o sa vezi cine a ftt-o iarasi pe Bianca Dragusanu? Sacrificati-va, intrati, vedeti cine i-a largit primii 2 cm de vagin, dupa care scrieti un comentariu Nu mai dati click, e vorba de Dodel. Sau whatevar. Raspunsul poate fi oricum, numai sa fie real.

Astfel, e posibil ca in timp, pur si simplu sa inchidem gunoaiele astea care traiesc din clickuri mizerabile. Serios, poate fi ceva bun de tot.

24 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Nu prea văd rostul inițiativei.
  Doar imbecilii dau click pe petarde.
  Ceilalți le ocolesc.

  0

  • #2

   educam imbecilii

   0

  • #3

   imposibil

   0

  • #4

   Roc are mare dreptate: cat de idiot trebuie sa fii sa iti rupi din timpul tau ca sa incerci sa educi imbecilii ?????

   0

  • #5

   @Vladimir, Jerome, roc – in calitate de non-imbecil, sunt agasat de cacaturile astea care apar peste tot, chiar daca sunt destinate imbecililor. Nu exista o casuta la gsp.ro unde sa bifez ‘nu sunt imbecil, nu mai vreau linkuri catre stiri destinate imbecililor’, asa ca sunt agresat de toate cacaturile astea care apar peste tot, chiar daca nu dau click ever. Cu alte cuvinte, singura mea sansa re scapatul de senzational/incredibil/mirobolant e sa nu mai dea NIMENI click pe ele, ceea ce inseamna, ati ghicit, educarea imbecililor.

   0

  • #6

   Da, Vladimir. Ca profesorii si parintii tai nu au facut acelasi lucru cu tine… tu de ce ai face-o pentru altii?

   0

 2. #7

  Eu fac din astea pentru realitatea.net, le dau articolele de gol, le injur pe cele care vor sa imi bage aplicatia lor pe gat.

  0

 3. #8

  le-am rezolvat pe toate, asta ne mai lipsea :))

  arhi serios… sunt oameni, si nu putini, care PUT nene, nu se spala …noi avem tot soiul de carente educationale ca natie… si tu vrei sa educi imbecilii cu uite click-ul nu e click-ul ?

  0

 4. #9

  Mie mi se pare ca e mai usor sa fac „Report Story as SPAM”

  0

  • #10

   se pisa facebook pe reportul tau. m-am muit cu ei 3 saptamani sa scoata o poza a mea, A MEA, cu mine personal, de pe wallul unuia. au cedat cand i-am amenintat ca ii dau in judecata

   0

 5. #11

  @Arhi: De ce să educăm imbecilii? Lasă-i aşa că au şi ei rolul lor în societate. Ne fac nouă viaţa mai uşoară.

  0

 6. #12

  l-ai rezolvat, i-a picat blogul:)

  0

 7. #13

  Eu am dat click pe „Innebunesti dac-o vezi pe Bugatti” mai sus si nu mi-a aparut nimic 🙁 Esti nashpa , nu mai intru pe siteul tau. Tocmai cel mai captivant link sa nu mearga… 🙁

  0

 8. #14

  Încetați cu ideile astea cretine! Avem nevoie de proști!

  0

 9. #15

  E ca şi cum ai încerca să tratezi o cangrenă cu plasturi.

  0

 10. #16

  eu am aplicat o idee si mai buna. am dat unlike paginilor de pe facebook care posteaza acest gen de stiri (am fost abonata la gandul, romanii au talent, etc).

  0

  • #17

   da, dar nu ajuta pe nimeni ideea ta…

   0

  • #18

   ma ajuta pe mine :))

   0

 11. #19

  Nu o să meargă treaba deoarece există foarte mulţi consumatori de gunoaie în online. Eu nu intru unde văd din start prostii d`astea, îmi văd de treaba mea, de fel nu sunt curios!

  0

 12. #20

  Imbecilii sunt pe toate planurile, de la cei care formuleaza titlurile la cei care dau click pe ele Dilema mea e alta, e imbecil doar cel care da click sa citeasca articolul de curiozitate, nu si cel care da click ca sa citeasca articolul de curiozitate pentru ca apoi sa faca un spoiler in comentariu? Adica, efectul e ca ambii acceseaza linkul, cei carora se adreseaza mesajul initiativei trebuie totusi sa aiba un minim de sinapse ca sa constientizeze scopul, ori fiind vorba de educarea imebcililor cred ca e nevoie de o infuzie cu neuroni in prealabil.

  0