Eu când vă spun că avem probleme mari în toate domeniile care implică creație, nu neapărat publicitate, nu mă credeți, ziceți că sunt eu anti rromân. Nu mai zic de faptul că Sissi are legătură cu șunca cum am eu cu gimneastica aerobică, Sissi fiind de fapt

Elisabeta de Wittelsbach, cunoscută mai ales sub numele Sisi, (n. 24 decembrie 1837, München – d. 10 septembrie 1898, Geneva) a fost soția împăratului Franz Joseph al Austriei.
Numele ei întreg este Prințesa Elisabeta Amalia Eugenia de Wittelsbach. Franz Iosif avea de ales între doua pretendente. Întâlnirea dintre împărat și Sisi s-a numit logodna de la Ischl. De fapt, Helene, sora lui Sisi, o fată foarte rafinată, frumoasă și inteligentă trebuia să ocupe postura de împărăteasă, dar Franz a ales-o pe Sisi, care era o iubitoare a naturii, neconformându-se etichetei, toate acestea datorita educației din familie, care nu ocupa vreun post la curte, așa ca erau liberi sa-si duca viața așa cum doreau. Sisi, ca și tatăl ei iubea circul și călărea foarte bine și de asemenea era poetă. Din punct de vedere al rangului, Sisi era nepotrivită pentru împărat, fapt pentru care curtea vieneza a judecat-o mult timp. Însă, Sisi și cu Franz erau veri așa ca le-a trebuit dispensa papei, care le-a fost acordată. Totuși acumulările de căsătorii intre familia Wittelsbach (care era cunoscută pentru bolile mintale ale membrilor ei) și familia imperiala se vor resimți chiar la prințul moștenitor.

Este clară legătura dintre șuncă și o femeie aparținând unei familii endogame, nu?
Dar nu asta e funny, ci faptul că cei ce au creat dizainul mizeriei de mai sus au simțit ei că trebuie să adauge că porceasca împărăteasă este fină. Foarte fină. Extraordinar de fină. Nemaipomenit de fină. Ce să mai atâtea discuții, fină domle, fină.

Aș putea da pariu că ideea acestor așa zise slogane a fost dată de patronul măcelăriei ce produce respectiva șuncă.
Bă, de ce vă plătesc eu pe voi? Nu v-am zis că e fină? Scrie bă fină așa cum îți spun eu, că mă pricep mai bine ca tine, `re-ar mă-ta a dracului

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.