De când am noul și șukarul meu număr de telefon, am parte doar de lucruri funny. De menționat că acum posed un număr Vodafone de genul gold, cu multe cifre identice. No, de când îl am, viața mea e tare plăcută.

Să trăiți dom colonel, Obreja sunt. Am fost la domnul Tudorache și… Aici m-am intromisionat și l-am oprit. Chiar nu aveam chef să aud ce făcea Obreja la domnul Tudorache, nu am chef să mă calce vreo mașină de ambasadă, de culoare neagră.

Alo, să știți că am găsit gardul, dar nu găsesc lentițiile necesare. Acum, cum spuneți dumneavoastră. Ce să îi spun, l-am întrebat ce sunt lentițiile, dar mi-a închis.

Sună telefonul, răspunde nevasta, eu fiind pe budă. Eu nu răspund la telefon când sunt pe budă, din minim respect pentru interlocutorul meu.
Bă mortule… bă coaie, de ce nu ai venit aseară, că au venit și fetele. Cuaie, am rupt, crede-mă sunt terminat. Nevasta întreabă, știind că soțul ei este nevinovat în chestii de astea Păsărel, cu cine vrei tu să vorbești? Păsărel se blochează și închide telefonul.

Eh, pe lângă chestiile astea plăcute, am dat și de una neplăcută.
În sfârșit mă anesteziază și pe mine telemarketerii. Vânzare de tigăi, studii sociologice, sondaje de opinie, toți s-au gândit să sune. Astăzi de exemplu m-a sunat, citez `Mă numesc Ana Maria`, care voia să facă un sondaj. De pe numărul 0311509582. Am răspuns, ca deobicei, că nu sunt interesat.

Dar îmi pare rău să răspund așa de fad și inutil. Am nevoie de niște sfaturi și sugestii.
Ce răspunsuri inteligente să le dau telemarketerilor.
Aud?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)