Bine, eu consider că un rus bun e un rus mort, dar părerea mea nu contează. Contează părerea statului rus, care a oferit, familiilor soldaților morți în Ucraina, 10 000 de ruble, adică 125 de euro. Cam atât valorează viața unui soldat pentru ruși și bănuiesc că acolo au fost forțați să dea ceva, pentru că majoritatea sunt declarați morți în antrenamente, prin urmare să zică mersi familiile că nu plătesc daune. Practic, după declararea legii marțiale și a încorporării obligatorii, își vor plăti și gloanțele, ca pe vremea înaintașilor lor naziști.

Pe de altă parte, dacă ne gândim, oamenii s-au simțit bine, au făcut sex în Ucraina, au mai trimis acasă mașini de spălat, wc-uri, tablete, telefoane, deci, una peste alta, toată lumea e mulțumită.

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. S-ar putea sa fie doar la mine problema, dar pozele astea au un vibe de filme de alea de dragoste cu un june care abordeaza domnite pe strada si le ofera bani pentru tot felul de servicii.

  48

  • #2

   da da, finalul. era cu niste frati. Fratii Bang, parca

 2. #3

  Să le ia și impozit…
  “Frumos” background la poze.
  Să le fie țărâna beton-armat!

  14

 3. #4

  efectul inflatiei asupra vietii

  7

 4. #5

  Frumos fundal cu poza unui criminal mustăcios, vinovat pentru al doilea război mondial. La fel de vinovat ca celălalt criminal mustăcios, ceva mai blamat.

  Oricum, la cum sar în aer chestii prin Transnistria, nu cred că mobilizarea generală e departe. Lavrov începe să utilizeze termenul „război”, se creează pentru norod imaginea unei lupte eroice împotriva NATO. Face Rodina economie cu taxa de mortăciune.

  8

 5. Sunt aceleasi bancnote in toate pozele? 10.000 in total, sau per cap de vita?

  12

  • #7

   Tu esti d-ala de la CIA care a reusit sa reproduca pozele la rezolutie maxima si ai citit seria bancnotelor?

   6

  • Eu sunt din ala de la Mossad cu legitimatie falsa de CIA care a facut pozele in fata unui hotel din Egipt.

   0

 6. #9

  Totusi cine a facut pozele astea? Ca banuiesc ca nu se laudau autoritatile ruse cu asemenea sume. Iar doamnele banuiesc ca risca sa fie trimise la gulag daca mai comenteaza mult.

  21

 7. #10

  Eu sunt curios ce răspuns o să primească rudele rușilor dispăruți în “antrenamentul” din Ucraina ? O sa le răspundă că au greșit autobuzul cu care trebuiau sa vina înapoi în Rusia ?

  7

 8. #12

  Cam mult.

  1

 9. #13

  Ce bine le sta, sper ca fiecare rusoaica sa sa-si traga o poza de genu.

  10

 10. #14

  prima data mi s-a parut ca dna cu umbrela tine manuta “like”

  1

 11. #15

  Vorba asta cu rusul cel mai bun am auzit-o de mult din gura unui unchi de-al tatălui meu ( fusese sergent la Vânătorii de munte în tot timpul celui de-al doilea război mondial, făcuse Stalingradul,Uralii, Cotul Donului și retragerea de la Odessa), atunci nu l-am înțeles acum îi dau dreptate Rusul bun e numai ăla mort.

  9

 12. #16

  Am auzit ca, pt a primi banii aia, trebuie sa demonstreze ca omul e mort și nu sunt suficiente doar acte, musai și cadavrul. Știau ei de ce nu ii culeg și de ce ii ard. La ceceni cică primesc un kil de ceapa și ceva ulei, niște cartofi. Mda… tragic, sa fii dispus sa mori și sa omori pt o tara sau un stat pt care viata ta valorează un rahat. Tragic ca mama sau soție sa accepți banii aia. Îmi vine în minte imaginea mamei care “a făcut scandal” pt fiul ei mort pe submarinul ala și a fost sedata în direct fără cea mai mica intenție de se ascunde.
  Cu singurul rus bun e un rus mort eu as fi mai…ogoita, deși am avut și eu excesele și ieșirile mele. Au fost mulți care au plecat din tara, au fost mulți arestați pt ca sunt împotriva războiului, cu toată ca probabil sunt o minoritate, nui poți baga pe toți în aceeași oala.

  4

 13. #17

  Din ce vad eu la bloagherii rusi încă nearestati pe piața neagră dolarul este 130-150 ruble în funcție de zona.
  Dar pe de alta parte mult iubitul și stimatul drag și etern lider a ieftinit gazul acum vreo doua săptămâni cel puțin în zona Moscovei

  2

 14. #18

  Sincer cand vad video-urile alea cu aruncat grenade din drona peste ei… vai.

  0