Mă uitam pe timeline la o prietenă, aseară, care era foarte revoltată de faza aia cu femeile care o fac cu mulți bărbați sunt…you know, ca lacătele pe care le deschide aceeași cheie, adică de factură ușoară. Și venea cu argumentul acela că dacă o femeie face sex de 50 de ori cu același bărbat, nimeni nu are vreo problemă, dar dacă face o dată cu 50 de bărbați, brusc e largă și distrusă, și că medical nu e adevărat și alte supărări.

Nu am vrut să mă amestec în ciorbă, am tendința nativă de a trolla pe subiect și nu am vrut să o supăr, dar cred că e necesară o lămurire.
Bărbații nu au neapărat o problemă cu numărul de foști ai partenerelor lor, din punct de vedere al lărgimilor și altele.

Problema apare, în cazul partenerilor multipli, la promiscuitate. Ca bărbat, îți e cam greu să faci mamă a copiilor tăi o tipă care a schimbat un bărbat la câteva zile. Chestia asta spune multe despre stabilitatea din mintea ei, despre nevoile pe care le resimte și despre cum înțelege sexul ca activitate recreativă și da, despre moralitatea ei. Vrei o femeie care să îți facă copii sănătoși, care să nu fi trecut prin 100 de boli venerice, care să aibă o moralitate neîndoielnică, datorită căreia să le ofere o educație corectă.

Așa că nu vorbim decât despre o relaxare a moralității, nimic altceva. Dacă vreți căsnicii fericite, nu mărturisiți niciodată nimănui numărul de parteneri și aia e. Bărbații preferă o minciună frumoasă unui adevăr dureros, să știți. Luați ca exemplu toate doamnele muncitoare în piața sexului care, când ajung la o anumită vârstă, se retrag în Banat sau Ardeal, că acolo sunt bărbați cu mintea ascuțită și se fac femei serioase, la casa lor.

Și instagramerițe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.