Din păcate, pentru populația activă a României, 1 Mai muncitoresc pică într-o duminică, ceea ce e dureros, pentru că nu mai are lumea ce libere să lege între ele ca să stea acasă o săptămână. Bine, oricum cred că jumătate din populația activă, până în 30, nu are idee ce înseamnă 1 Mai, în afară de Avem liber, frățiorii mei!

Prin urmare, dacă tot aveți un weekend scurt, poate e momentul să vă gândiți și la activitatea care pune pâine pe masa copiilor și să vă luați o licență de Windows, una de Office și ce se mai găsește pe acolo, ca să puneți mâna la muncă, tineri luptători. Mai ales că Office 2021 este doar vreo 30E

Reduceri pe termen limitat, puneți mâna cât sunt calde.

Reduceri de până la 62%! Windows OS și MS Office (coupon code “SGO62“)

Reduceri de până la 50%  la Windows!  code “SGO50”

Mai multe versiuni:  code “SGO62”


Alte softuri, la cele mai bune prețuri!

Get More Tools>>>

Mulți utilizatori sunt foarte încântați de prețul mic oferit de Godeal24, dar se întreabă de ce prețul este atât de mic? Mai important, este adevărat? Da, e adevărat, deoarece licențele vândute de Godeal24 sunt licențe OEM.

Acestea sunt licențe care sunt de obicei vândute producătorilor, astfel încât aceștia să poată cumpăra Windows mai ieftin pentru a le instala pe produsele  în serie. Dezavantajul unei licențe OEM este că de obicei este legată de placa de bază, așa că odată activată, este dificil să transferați licența pe un alt computer.

Din fericire, Godeal24 își vinde licențele OEM atât de ieftin încât, dacă vă mutați computerul sau aveți nevoie de altă licență, puteți cumpăra o altă copie și este totuși mai ieftin decât să plătiți prețul cu amănuntul.

Godeal24 nu numai că oferă produse bune, dar există și serviciul post-vânzare. Godeal24 are o echipă profesionistă de servicii pentru clienți, care oferă asistență tehnică 24/7 și, atâta timp cât cumpărați produse de la Godeal24, vă puteți bucura și de un serviciu post-vânzare pe viață!

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.