Sunt un tip deschis la minte, cel puțin așa cred eu despre mine, cât și cei din imediata mea apropiere. Nu am fost tot timpul așa, am avut și eu anii mei negri, dar am ales să citesc mult, să mă autoeduc, să ascult de oameni mult mai inteligenți decât mine și, încet, în timp, cred că am evoluat mult în direcția deschiderii către alți oameni.

Prin urmare, sunt un susținător al persoanelor cu alte preferințe sexuale, nu mă interesează modul de a face sex al nimănui, dacă nu e pe pornhub sau ceva, consider că fiecare om are dreptul de a face exact ce dorește și simte, cât timp o face singur sau cu adulți care consimt de bunăvoie la acțiunile sale. Separarea aceasta, care are la bază, evident, religia, mă face să îi detest profund pe cei din jur și e unul din motivele pentru care mă retrag în bula mea. Și da, consider că orice om are dreptul de a se căsători cu alt om și are dreptul de a adopta un copil. Evident, cei care sunt împotriva nu ar adopta niciun câine, măcar, dar asta e deja altă discuție.

Problema e că, așa cum se întâmplă în orice domeniu unde oamenii au fost asupriți de-a lungul secolelor, forțele generatoare de schimbare întind coarda mult prea mult și, desigur, există posibilitatea ca această coardă să se rupă. Și nu mă refer la gender disforia, gen sunt non cis măsuță de toaletă, eu de ce nu am wc dedicat. Nu.

Mă refer la mizeria asta în care părinții au dreptul de a le face copiilor operații de schimbare a sexului, pe motivul că, iată, copilul simte că nu e băiețel, este fetiță și, prin urmare, are dreptul de a alege ce sex are și părintele îi îndeplinește dorința. Dacă nu părintele, se implică statul și i-l schimbă fără acordul părintelui.

Să lăsăm la o parte faptul că sunt părinți care caută celebritatea și își mutilează copiii pentru a ajunge la tv ca deschizători de drumuri. Asta e, când ai ghinion, te naști român sau ai părinți cu demență.

Problema este că un copil nu are discernământ și reacționează în funcție de mediul înconjurător. Acțiunile lor se bazează foarte mult pe feedbackul celor ce îi înfluențează, școală, grădiniță, prieteni sau părinți. Pur și simplu nu au capacitatea de a discerne ce simt, cu adevărat, în majoritatea problemelor și, mai ales, în problema identității sexuale.

Copiii ar trebui să aibă dreptul de a ajunge la vârsta când pot decide pentru ei înșiși, pentru a lua o decizie care le va afecta viața definitiv, nu să li se taie organele pentru că așa crede tâmpitul care, din păcate, l-a adus pe lume.

Da, aici trag linie la deschiderea mea către lume. Și aici trag linie mulți din cei ca mine, iar viitorul nu sună deloc roz.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.