Sunt curios cu cât a fost plătit Victor Rebengiuc pentru reclama asta. Și serios, nu sunt deloc ironic la adresa marelui actor, ci pur și simplu aș fi curios să știu câți bani a aruncat statul român pe campania asta pro vaccinare.

Nu de alta, dar eu am 2 copii, unul de 4.5 ani și unul de 7. Nu găsesc vaccin pentru niciunul din ei, nicăieri. Tetraximul trebuia să i-l fac fetei de un an deja și nu se găsește. Nicăieri. La Matei Balș mă sfătuiesc să sun peste vreo 2 luni, așa.

E important că vândutul de tolo se ocupă de anchete despre pietrele radioactive de la cernobâl. Dar de drumul vaccinurilor nu se ocupă nimeni, lasă, că dacă mor, fac proștii alții.

Între timp, aruncăm vina pe Olivia Steer, NMG și orice altceva, ca o mare perdea de fum, la umbra căreia stă un stat pe care îl doare în cur într-un mod masiv de tot, ocupat să împartă ultimele ciozvârte de bani rămase.

Later edit, primit de la un cititor: Am un vaccin BCG (BCG VACCINE, FREEZE-DRIED) dar varianta spitaliceasca — vaccin ce poate fi folosit pentru 10-20 de copii in functie de varsta (20 de nou-nascuti sau 10 copii de pana la 12 luni).

Crezi ca avem cui sa facem un bine?poate spital/policlinica?

www.who.int/immunization_standards/vaccine_quality/68_bcg.jpg?ua=1
www.torlakinstitut.com/pdf/BCG-en.pdf