Azi, din categoria Idei pentru a ne coafa propriu ego, avem încă un proiect superb și inutil. undesuntbaniitai. Trezește-te, află cu ce bani contribui tu la bugetul de stat.

Știți de ce a pierdut așa zisa opoziție română alegerile, nu? Pentru că sufereau de aroganță și pentru că alegătorii ceilalți nu contau pentru ei. Săracii, muncitorii, pensionarii, orice clasă defavorizată a româniei, nu exista sub nicio formă. Toate discuțiile erau doar despre reforme, despre cum trebuie să sufere toată lumea pentru ca întâi niște unii să devină bogați și, încet încet, să îi ridice pe ceilalți.

Desigur, această politică falimentară i-a înrăit pe toți din clasa ceilalți, care au votat in corpore cu mafia pesede, iar restul îl cunoașteți. Nimeni nu a învățat vreo lecție de aici, în continuare comunicarea se face la nivel de A cui bășină miroase mai frumos, Țurcanu e în continuare proastă iar Goțiu doarme în continuare în parlament.

Așa și cu ideea asta minunată în care eu, omul mediu, cu ceva școală și grup de prieteni cam de același calibru, sunt invitat să mă trezesc și să dau share și prietenilor mei, să se trezească și ei și să afle adevărul gol goluț și naked.

Problema, oamenilor care ați făcut situl, este că NOI, cei cărora li te adresezi, ȘTIM câți bani dăm la stat. Știm și ca angajați și ca antreprenori sau altceva. Știm cum e ca, o dată la 3 luni, să înjuri stat, anaf și cam pe toată lumea, plătind aiurea niște bani pe niște servicii pe care nu le-ai primit, nu le primești și nici nu le vei primi vreodată.

Cei care nu sunt angajați, cei care trăiesc din șomaj sau alte ajutoare sociale, nu dau niciun ban la stat. Pensionarii nu mai plătesc impozite (așa cum este și normal, de altfel). Iar pe ei nu îi interesează calculele alea decât doar ca să afle dacă și luna asta își primesc banii. Iar ei, TOȚI, votează in corpore cu cosa nostra ciuma roșie.

Deci, cine pe cine trezește?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.