Elena Mădălina Muche e o tipă foarte drăguță, cu care chiar m-am întâlnit în piață, la proteste. Gradul de drăgălășenie o să vă crească brusc când o să auziți că a fost una din puținele persoane care l-au mutut în gură pe jegul de chelemen de la rtv și și-a dat demisia de acolo.

Mădălina scrie un articol:

Vreme de 15 – 20 de minute, 4 membri din staff-ul de curăţenie HGC Facility Services, un bărbat şi 3 femei, au complotat şi s-au acoperit unul pe celălalt în timpul debarasării meselor. Vreau să aflu de la conducerea HGC Facility Services şi Băneasa Shopping City dacă au la cunoştinţă următoarele lucruri:

» Angajaţii de la curăţenie iau mâncarea neconsumată de pe tăvile clienţilor care s-au ridicat de la mese, o palmează şi o introduc în pungi pe care le au ascunse în buzunarele de la şorţuri sau pe rafturile şi sertarele de la coşurile de gunoi, în loc să o arunce în tomberon, aşa cum este nu doar etic să se întâmple, ci şi sănătos?
» Personalul de la curăţenie, adună sucul din toate recipientele de pe mese (sticle sau pahare) în sticle de jumătate de apă sau suc, în loc să le arunce în tomberon, aşa cum trebuie, punându-şi astfel nu doar sănătatea lor în pericol, ci şi pe cea a membrilor familiilor lor, cum de altfel pun într-o situaţie ingrată însăşi clienţii Băneasa Shopping City care văd acest lucru?
» Personalul de la curăţenie şterge mesele de la food court cu aceeaşi lavetă cu care au fost şterse chiuvetele de la toaleta pentru doamne?

Linkul este spre webcache, momentan situl este jos, este un host gratuit, ceva noobz, noobs.

Așa. Eu nu vreau să am acum o părere publică, pentru a nu influența discuțiile.
Vă rog să îi dați un feedback decent Elenei, legat de articolul ei. Atacurile ad labam ad hominem nu sunt permise