Scrie Lia Stoica

Am vazut pe pagina Rezistenta Urbana, unde, dupa cate stiam, se duc lupte impotriva nedreptatilor, dat in gat diverse magarii, cum baietii au luat cu save in calculator apoi postat ca si cum ei ar fi “produs” pozele, exact ce postase prietenul Paul Gabor despre tampita aia agramata. Paul a facut o mica investigatie, a adunat toate postarile alea halucinante, a scris despre. A fost share-uit de mai bine de 1700 de ori, a intrat in direct la tv sa povesteasca despre cum a dat de cucoana asta, s-a declansat chiar o ancheta la facultatea unde preda. Le-am scris celor de la Rezistenta Urbana ca frumos si etic e sa dai si sursa, chit ca e pe fb. Sa nu isi asume ceva ce nu au facut, ca e mult mai simplu si mai frumos sa spui “via X”, daca nu vrei neaparat sa dai share.
Mi s-a raspuns obraznic ca sunt cam tampita ca imi inchipui ca pe fb e nevoie sa mentionezi sursa, dupa care mi s-au sters cele doua comentarii si mi s-a blocat posibilitatea sa mai comentez! Acelasi lucru l-a patit si Paul si inca cineva care a avut “neobrazarea” sa le atraga atentia.
Din partea mea, Rezistenta Umana, aveti o atitudine de cacat, va lipseste notiunea de “etica”, iar bunul simt e inexistent. Dar da, probabil asa se face “revolutie”, bagand pumnul in gura celor care iti atrag atentia ca faci magarii. Bleah!

Dacă nu știți despre ce e vorba, Paul Gabor a adus la lumina analfabetismul crunt al unei profesoare doctor academician etc.

Priviți cu atenție următoarele fotografii având la îndemână o cutie de Colebil. Doamna prof. univ. dr. Cristiana Sîrbu…

Posted by Paul Gabor on Monday, September 7, 2015

Mizerabilii de la Rezistența Urbană au luat pozele, le-au pus la ei pe cont, după care l-au blocat pe Paul, când le-a atras atenția că sunt gunoaie. Succese de internet ca ale Mirelei Dinică (i-au șters furtul, mulțumesc).

rezistenta urbana sunt hoti

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.