Weekendul acesta, adică 12-13 septembrie, toți clienții Vodafone vor avea net gratuit și nelimitat, începând cu vineri, ora 0 și terminând cu duminică, ora 23.59. Motivul? Se sărbătorește un an de la lansarea Supernet în România. Ce este Supernet?

Supernet™ nu este un produs sau un plan tarifar, ci este o implementare la nivel de retea, destinata sa ofere clientilor nostri o experienta remarcabila de utilizare a smartphone-urilor. Este felul Vodafone de a transforma smartphone-urile clientilor in terminale si mai inteligente, fara costuri suplimentare. Supernet™, inovatia Vodafone Romania in utilizarea serviciilor de Internet mobil, a fost lansata in septembrie 2014 si asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.
• UltraSpeed™, unul dintre pilonii principali ai Supernet™, foloseste o tehnologie si arhitectura exclusiva Vodafone, care asigura o experienta broadband autentica, de viteza superioara.
• XStream™ furnizeaza o experienta video desavarsita, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea superioara a conexiunii de Internet pentru browsing, descarcare de fisiere si streaming.
• MaxProtect™ este o inovatie ce furnizeaza tuturor utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, pentru orice terminal: smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clientilor Vodafone, fara a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii. Serviciul asigura protectie antivirus, anti-phishing, si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone.

Prin urmare, urmează un weekend interesant și sunt foarte curios de feedbackul primit, pentru că e clar că va fi un stres destul de mare pe rețea, mai ales că, surpriză.

Orice client care dorește să testeze rețeaua Vodafone poate merge într-unul din magazinele reprezentanță vodafone (NU LA PARTENERI!) și să ceară un SIM 0, cu care va putea naviga gratuit pe internet în aceste două zile.

Ce să zic, decât happy browsing!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.