Acum aproape 4 ani, mi-m cumpărat niște haine de la C&A-ul din Viena. Bine, am fost suficient de inteligent să îmi iau două cămăși identice, una cu dungulițe bleu și alta cu dungulițe albastre, așa că, dacă mă duc undeva 2 zile consecutive, cei de acolo vor considera că nu mi-am mai schimbat cămașa de alaltăieri. Dar divaghez.

Faza e alta. De 4 ani, tricourile și cămășile respective au rămas într-o stare foarte bună. Practic, în afară de faptul că mi-au rămas mari, pentru că pe vremea aia eram cât un buhai de prăsilă, sunt ca noi, nu se vede nici o urmă de uzură.

Ceea ce nu se poate spune despre hainele cumpărate de la C&A din România. Tricourile rezistă la câteva spălări, cămășile se scămoșează, singurii care rezistă cât de cât sunt blugii, dar nu în mod deosebit

Și nu doar la C și A. Mi-am luat câteva tricouri de la Kenvelo, după prima spălare, gulerul se făcuse cât umerii mei, de puteam să le folosesc lejer drept fuste. Nevasta a rămas în brațe cu o bluziță de la H&M care pur și simplu s-a desfăcut.

Care e faza? Nu e aceeași marfă, indiferent de țară? La noi se trimit rebuturile sau calitatea inferioară? Sau facem ca Dacia, care nu vinde în românia mașini cu cutie automată sau jenți de aliaj pentru că nu se cere?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.