Stăteam noi acu` o oră la piscina de la Greenvillage. Răsfiraţi pe şezlonguri, cu berea în braţe şi ţigările leneş bălăngănindu-se în colţurile gurilor, leneveam după partida de aruncat cu mingea în populaţie şi înecat neveste.

La un moment dat, apare lângă noi o blondă. Bună blondă. Se întinde pe şezlong, relativ îmbrăcată, se face comodă şi stă. Noi, cu ochiu geană pe ea, că na, voiam să vedem mai multe decât pantalonii ăia scurţi.
Parcă ghicindu-ne gândurile, se ridică în fund, se descheie lasciv la pantaloni şi, mişcând excesiv de des din buci, îşi dă pantalonii jos cu destul chin.

Ni s-a părut nouă că s-a auzit un scârţâit când se chinuia domnişoara, dar am zis că o fi de la şezlong. Când colo, în 5 secunde, vine dinspre partea ei o duhoare de am leşinat. Fasole stătută 5 zile în stomac, împreună cu varză, ceva peşte şi un pic de brânzotină, de nu am mai ştiut pe unde să fugim ca să scăpăm de miros.

Rezultatul? Sunt pe veranda vilei, scriu despre blondă şi beau o bere. Acum mă duc să îmi iau şi o ţigară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.