Trăim într-o lume în care femeile există și se dezvoltă în funcție de stereotipuri. La începutul secolului 20, femeia trebuia să fie grăsuță, pentru că asta arăta că e bună de făcut copii. Cu cât șoldurile mai mari, cu atât mai bună.

Prin anii 90, moda era să fii cât mai schiloadă. Modă impusă de manechinele anorexice, care mâncau o frunză de salată pe zi, cu garnitură de suc de lămâie. După care fugeau să vomite, de la prea multe calorii. Unele doamne încă mențin dieta, doar că moda s-a schimbat, acum sunt căutate uscatele cu sâni exagerat de mari.

Părerea mea de bărbat ajuns la apogeul sexualității sale este că femeia, ca să fie femeie, trebuie să aibă niște cărniță pe ea. Să ai pe ce pune mâna și să nu te fracturezi în oase. Nu mă dau în vânt după musculoase, nu îmi place să nu știu sigur dacă pot să o duc eu în brațe sau invers.

Așa că, un mic test de acuitate vizuală.
Grase sau frumoase?

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.