Voiajam aiurea, căutând linkuri, când dau peste un site care vinde bilete. Pe site, un concert anulat, concert care trebuia sa aiba loc pe 13, marti.
Nu iau în calcul șmecherii de genul

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la bilete si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate fara taxele de curierat sau de transfer bancar

Adică na, dacă ai plătit prin internet, țeapa ta, organizatorii, chiar dacă sunt neserioși, nu trebuie să aibă pierderi, nu?

Ce e cu adevărat funny e

biletele se returneaza (pana in maximum data de 30 octombrie 2009 – data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro)

Adică tu ai voie să cumperi biletele din timp. Ai voie să ți se dea programul peste cap pentru că apar probleme, mă-nțelegi. Ai voie să ți se rețină comisioane bancare și taxe de curierat, fără ca tu de fapt să beneficiezi de serviciul pentru care plătești.

DAR NU AI VOIE SĂ RETURNEZI BILETELE DECÂT PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII ÎN CURS.
După aia, cânți din fluier.
C-așai în tenis.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.