Reprezentativă tricoloră de fotbal a încheiat maiestuos calificările pentru cupa mondială, printr-un egal de salon cu Argentina, fostă campioană mondială.

Ce frumos ar suna, nu?
Ete că nu. Am făcut egal cu o echipă care nici măcar nu s-a încălzit înainte de meci. #nojoke.

În schimb, i s-a oferit prilejul domnului selecționer Pițurcă, omul care a ratat absolut fiecare calificare de când este antrenor și nu a pățit absolut nimic, datorită contractului beton, stabilit de actualul președinte de onoare al FRF, domnul Mircea Sandu, să înceapă să laude jocul, tactica, echipa, suntem pe val, egali cu campioana mondială și tot soiul de alte aberații, gândite în lungile ore de poker de la Inter Casino.

Dar da, e dispus să plece. Desigur, dacă primește despăgubiri. Noi nu am mai fost de 20 de ani la un campionat mondial, în mare parte din cauza lui, dar va trebui să primească despăgubiri.

Am auzit şi eu că Burleanu a spus că îl vrea pe Reghecampf selecţioner. Burleanu e încă tînăr. Îi plac declaraţiile astea care nu sînt la locul lor. Fiecare preşedinte are strategia lui.

Pentru mine nu e nici o problemă, accept acest lucru. E normal! E alegerea lui. Nu voi fi supărat în cazul în care voi fi demis. Voi avea o discuţie cu el. Nu mă interesează banii.

Echipa lui Burleanu trebuie să aibă încredere în mine, altfel nu se poate. Echipa naţională e cel mai important compartiment al FRF.

Nu voi renunţa la nici o clauză. Trebuie să învăţăm noi românii să respectăm contractele.

În fine, salutăm cu interes eșecul lui Vasile Avram de a deveni președintele FRF. Un cancer mai mare decât el nu găseai decât la fostul președinte și la Mitică Dragomir.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.