La mine, în Pantelimon, șansa de a veni un Uber, Bolt sau FreeNow este egală cu șansa ca echipa de fotbal a româniei să se mai califice la vreun campionat mondial de fotbal. Și nu pentru că nu ar fi mașini, pentru că sunt, doar că băieții preiau comanda, după care se plimbă la pas prin sat ca să te facă să anulezi cursa, după 20 de minute de așteptare. 20 de minute în care stai și te uiți la ecranul telefonului, admirând cu mașina respectivă vine în 3 minute sau ceva de genul.

Evident, pe toate aplicațiile astea s-a umplut de taximetriști care nu mai trebuie să negocieze ei prețuri umflate, doar fac împreună surge price mai tare decât la taxiuri, pentru că, nu-i așa, e vorba de cerere și ofertă. De aia comand eu doar taxi, prefer să vină un nene asumat taximetrist, care vorbește pe căști și merge cu geamul deschis, decât să nu vină un taxi mascat sub aparența noii economii.

Ce voiam să zic, de fapt, că m-am luat cu vorba.
Dacă folosiți aplicații de astea, folosiți-le alternativ, la distanță de câteva săptămâni între ele. Folosiți doar una, până când încep aplicațiile celelalte să se prindă că nu mai sunteți client activ și încep să vă bombardeze cu oferte de reducere. O să vă umpleți de cupoane de 50 și 70%, le folosiți, după care treceți la următoarea. Eventual mergeți când sunt surge hours, ca să aveți satisfacția mărită.

După care iar pauză și mers cu Pelicanul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.