Am observat că tendința generală a fost de a culpabiliza neogenul pentru cele două mișcări de PR din ultimele zile.

Adică pentru falsul atentat cu bombă de la Tg.Mureș (părerea mea este că e fals, desigur, pot să mă înșel) și pentru manevra lui Fusu, cea de a promova Noi2.ro, prin participarea sa la un concurs care, teoretic, s-ar lăsa cu însurătoarea pentru Fusu.

În primul rând, nu cred că Fusu s-ar căsători cu Magda Ciumac, una din participantele la concursul de pe Euforia. Pentru că e un tip MULT prea inteligent, ca să se însoare cu o analfabetă cretinoidă precum fosta doamnă Tolea.

În al doilea rând, mi se par geniale aceste mișcări, din partea neogen. Și nu atât mișcările, cât succesiunea lor. Întâi atentatul cu bombă, larg mediatizat pe televiziuni, asta pentru a atrage atenția lumii asupra firmei Neogen, pentru că e clar că oamenii care nu au treabă cu online-ul, habar nu au cine e Neogen și cu ce se mănâncă.

Iar imediat urmează Fusu, patronul firmei tocmai atacate cu bombă, despre care ACUM, după atac, știe o țară întreagă, oferind un inel de 11 000€ și eventual o căsătorie unei fete amărâte, din popor, participantă la o emisiune.

Deci dacă asta nu e cea mai mișto idee de promovarea a online-ului pe offline, atunci nu știu care ar putea fi.

Iar pentru cârcotașii plini de aere, care critică întens gestul lui Fusu.
Cum ați fi vrut să fie promovat Noi2.ro? Prin niște bannere cumva, vândute prin regiile voastre, la prețuri astronomice, amplasate pe gsp.ro sau feminis?
Uite că se poate și altfel.
Este că vă cam fuge pământul de sub picioare?