Sunt perfect convins ca scandalul din ultimele zile e o perdea de fum, ca sa distraga atentia de la problemele sociale majore. Pentru ca, nu-i asa, parlamentarii, care suge sangili poporului. Da, se reafirma ideea ca lui Basescu i se rupe de oricine altcineva si el acum are ca target functia de premier de peste 5 ani.

Daaaaaaaaaar. Si ce mare dar. Am primit pe mail, in mod neoficial si totalmente anonim, o lista (sheet 2) cu bugetul de cheltuieli al unor deputati rromani.
Bai, e inuman ce se intampla. Sa luam un deputat la intamplare, sa spunem domnul Adomnitei, fostul ministru al invatamantului care nu stia cate stele sunt pe steagul UE.

Nu luam in calcul diurnele de 2500 de lei, nici cazarea hotel in valoare de 8300 de lei. Sarim direct la transport. Care este frumoasa suma de 6500 de lei.

6500 de lei? Adica 65 000 000? Saizeci si cinci de milioane de lei????
La un calcul simplu, cu un consum mediu de 10%, domnul Adomnitei face lunar 14 000 de kilometri. A 3 a parte din circumferinta pamantului. Si totusi, desi face 14 000 de kilometri, i se platesc si 83 000 000 (optzeci si trei milioane lei) cazare in bucuresti.

Dar desigur, trebuie sa taiem pensiile, de la 6 milioane la 4,5, pentru ca ne cocoseaza cu atatea cheltuieli. Iar mamelor, aceste evazioniste nenorocite, care vor sa stea acasa ca niste hoaste penale, ca sa isi cresca copiii (cu nesimtire as putea zice), sa li se taie complet orice ajutor.

Pentru ca domnul Adomnitei merge mult cu masina.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.