Cea mai mare pacaleala pe care femeile sunt gata sa o inghita ca un caras mamaliga din carlig este aceea ca o femeie poate fi prietena cu un barbat.
Adica daca noi 2 am fost iubiti si tu mi-ai dat papucii, tu, femeie, esti sigura ca noi 2 putem fi prieteni si sa barfim despre toate alea, in timp ce altul, in pauzele noastre de prietenie, iti da la buci.

Acum serios, cat de lipsita de judecata sa fii sa crezi ca e posibil asa ceva? Sau ca in sufletul lui, tipul respectiv chiar simte prietenie dezinteresata, iubire de aproape si respect nemarginit pentru actualul posesor al umectarilor tale.

Desigur mai e si cazul in care ea si el nu au fost niciodata iubiti, dar stau impreuna ore intregi si isi impartasesc diverse, iar ea crede sincer ca tipul e darul lui dumnezeu pe pamant.
S-o crezi tu. Asta se intampla doar daca esti urata cu spume si ai 100 de kile. Si poate nici atunci. Ca niciodata nu se stie cand intervine seceta si, la urma urmei, o gaura ramane o gaura.

Poti fi sigura ca respectivul nu asteapta decat momentul potrivit de slabiciune sufleteasca in care sa ii plangi pe umar, iar el sa preia usor usor totul, inclusiv sarcina de a te satisface sexual.
Da, stiu, toate aveti prieteni foarte buni si ma contraziceti.
Sfatul batranului Arhi: Paziti-va coada, ca respectivii doresc sa v-o ridice. E doar chestie de timp.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.