Ieri am aflat și eu un fapt de mare angajament. Printre internauții români s-a răspândit vestea că nuștiuce substanță pentru animale este excelent de bună în lupta împotriva covid.

Și nu pot să înțeleg. Să mor dacă înțeleg. Aceiași oameni care nu vor să se vaccineze pentru că le pune bll cipuri ca să îi controleze, aceiași suboameni care nu își vaccinează copiii, ca să nu îi facă autiști, nu au nicio problemă în a ingera o substanță utilizată în tratamentul câinilor, sperând că se vor vindeca de covid.

Adică…cât de tâmpit să fii să crezi că oamenii ăia foarte bogați, care se tratează cu Regeneron și tot felul de rachete, doar ca să moară de covid, cum ar fi Larry King, nu au aflat de unguentul de câini ivemectină, ca să îi salveze de la moarte?

Oamenilor, efectiv simt că ne ducem, ca întreg, într-o spirală descendentă a prostiei și a josniciei, spirală din care chiar cred că nu ne mai putem recupera.

În altă ordine de idei, chestia asta e foarte bună pentru oamenii cu dureri de oase și încheieturi.

Vino, dulce moarte, vino…

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1038596056607327&id=100013708265823

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.