Sunt unele lucruri pe care le urăsc din inimă și consider că nimeni nu ar trebui să le facă.
Să cânt în cor, ca niște vaci răgușite, la mulți ani, cuiva, indiferent cine ar fi. Mi se pare un obicei de o super penibilitate, nimeni nu știe să când, nimeni nu știe exact versurile, dacă or exista niște versuri standard, dacă mai e și vreo babetă prin zonă sigur va încerca niște triluri de soprano, în timp ce lumea se va uita în gol.

Și mai penibil mi se pare să mi se cânte la mulți ani, indiferent care ar fi ocazia. Senzația aia de penibilitate prelungită, în care toți behăie acolo eroic, neștiind unde să se oprească, să zică și partea cu Costel să trăiască laaaaaa muuuuulți aaaaaani sau nu, dacă o zic, de câte ori trebuie să o repete, după aia mai vine ceva sau nu, toți așteptând ca sărbătoritul să dea din mâîini și să îi oprească din chin.

Întâlnirile cu oameni pe care îi cunoști, îi numești amici, dar nu prea ai multe lucruri în comun. Salut, ce faci, ce mult mă bucur că te văd. Și cam aici mi se termină repertoriul. Adică da, chiar mă bucur că îl văd pe om, sau pe oamă, dar ce naiba să îi zic mai departe? Dintotdeauna small talkul ăsta m-a ucis în relațiile interumane. Habar nu am ce se vorbește în mod normal la asemenea întâlniri, de aia și când merg la conferințe, tot singur stau la masă și mă uit pe pereți, ce dracu să vorbesc cu oamenii ăia?

Aceasta este motivul pentru care nu dau telefoane sau mesaje de politețe. Oamenii la care țin cu adevărat sunt cu mine tot timpul, whatsapp, telegram, signal, SMS, facebook message, iMessages, peste tot sunt ca și cum ar fi cu mine, nici nu consider că trebuie să ne salutăm când vorbim, dacă deja mă ai în agendă, înseamnă că sunt la dispoziția ta tot timpul. Dacă ai o problemă, mă cauți, dacă am o problemă, te caut. Altfel, dacă nu ești femeie și nu flirtăm, de ce ne-am da mesaje tip Șiiii, tu ce mai faci? Bine, ce să fac, tu? Biiine și eu.

Nu e nimic rău în asta, nu înseamnă că gata, nu te mai iubesc, dragă doamne, ci nu am mare brânză de spus nimănui.
Blestemul introvertiților.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.