Colega de mai sus a fost sambata la o nunta. De aia cu dar, ca na, asa e la rromani, mergi la nunta trebuie sa decartezi. Si esti anuntat din timp cam cu cat trebuie sa decartezi, prin telefoane de alea plangacioase „Frate, nu am pomenit asa ceva, tacamul 6 milioane?? E incredibil, pai oamenii aia care vin cat sa dea si ei ca sa fie toata lumea multumita?”. In fin, nu asta e ideea.

Deci fata s-a dus la nunta, pregatita cu darul traditional, in hartii fosnitoare de 5 milioane, dar pe care il tinea in geanta, intr-un plic.
La 3 dimineata, la strangerea darului, banii ia-i de unde nu-s. Cineva a avut delicatetea sa ii ia. Din plic. Plicul l-a lasat acolo, sa fie de amintire. Nu i-a luat telefonul, banii de taxi, nimic. Doar banii de dar.

Ar parea o chestie nu foarte interesanta, la prima vedere.
Ce este cu adevarat funny este ca, atunci cand i-a anuntat pe miri ca cineva a furat-o de bani, ei i-au zis senini ca nu e problema, le da banii alta data, cel mai bine undeva saptamana viitoare. Adica saptamana asta.

Rezumand, eu ma duc la nunta TA, un invitat de-al tau MA FURA, iar tu nu te superi pe mine, ci generos, ma amani cu plata nuntii pana mai tarziu.
Pai nu e frumos asa?

Update: Banii au fost livrati :)) Cica totusi mai trebuia si banii pe sampanie, deci s-a dat si un plus, fata de ce trebuia.
Casa de chiatra 😛