Ai 25 spre 30 de ani. Nu ai copii, nu ai obligaţii, eşti eventual însurat şi cam atât. Spargi banii pe toate chestiile care nu ţi le-ai permis înainte, mănânci numai somon fume, că ai auzit tu că e the shit în materie de mâncare sănătoasă. Faci sport, ski în alpi, înoţi în diverse oceane. Nu ţii bani pentru nimic, pentru că ştii că oricum banul iese din jobul tău.

Şi aici vine întrebarea funny. Să presupunem că mâine vine femeia ta şi te anunţă Bă Vasile, sunt impregnată de imensul tău organ. După care, după 9 luni, vine şi rezultatul impregnării. Un copil.
Ce se va întâmpla cu copilul acela, măi Vasile, dacă tu şi femeia ta daţi colţul? Ce îi laşi, cu ce îl ajuţi tu în existenţa viitoare, exceptând pozele de la ski în alpi şi înot în mediterana?

Cum te vei simţi, ştiind că progenitura ta va fi încă un alt cerşetor, într-o piaţa aglomerată a rromâniei?

Articol inspirat de un copil, de maxim 8-9 ani, care la o oră când alţi copii trebuiau să doarmă demult, adică 23:30, el vindea flori de floarea soarelui în intersecţia din piaţa unirii. S-a rupt sufletul în mine şi o bucată din el a rămas acolo…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.