Ar trebui să fie clar că problema nu e la jucători şi nici la antrenori. Pentru că tu, ciobane, tu care l-ai dat afară pe Sameş, care după 2 săptămâni s-a îmbolnăvit de cancer din cauza deciziei tale, tu ciobane eşti de vină. Tu ciobane, eşti cel ce distruge echipa numită Steaua. Tu ciobane, îţi închipui că posesia unui Maibach şi a unor terenuri prin jurul bucureştiului, îţi arogă şi cunoştinţe de antrenor, de preşedinte, de jucător, de maseur, de trăgător de linii şi de femeie de servici.

Tu ciobane, ne-ai distrus un vis, un nume. Tu ciobane, ai luat Steaua şi ai transformat-o în stâna ta personală. Tu ciobane, calci în picioare tot ce a însemnat Steaua de-alungul timpului şi o duci să joace la tot felul de gropi de gunoi din ploieşti sau constanţa. Tu ciobane…tu.

Ciobane, te vrem mort. Toţi. Fă-ne plăcerea de a muri. Altfel nu văd cum ar putea scăpa steaua de zerul ce îţi picură dintre degetele de cioban jegos.

În altă ordine de idei, ăsta e un post de stelist pentru stelişti. Retarzii rapidişti sau dinamovişti sunt invitaţi să…de fapt ştiu ei ce trebuie să facă.

Foto