Ar trebui să fie clar că problema nu e la jucători şi nici la antrenori. Pentru că tu, ciobane, tu care l-ai dat afară pe Sameş, care după 2 săptămâni s-a îmbolnăvit de cancer din cauza deciziei tale, tu ciobane eşti de vină. Tu ciobane, eşti cel ce distruge echipa numită Steaua. Tu ciobane, îţi închipui că posesia unui Maibach şi a unor terenuri prin jurul bucureştiului, îţi arogă şi cunoştinţe de antrenor, de preşedinte, de jucător, de maseur, de trăgător de linii şi de femeie de servici.

Tu ciobane, ne-ai distrus un vis, un nume. Tu ciobane, ai luat Steaua şi ai transformat-o în stâna ta personală. Tu ciobane, calci în picioare tot ce a însemnat Steaua de-alungul timpului şi o duci să joace la tot felul de gropi de gunoi din ploieşti sau constanţa. Tu ciobane…tu.

Ciobane, te vrem mort. Toţi. Fă-ne plăcerea de a muri. Altfel nu văd cum ar putea scăpa steaua de zerul ce îţi picură dintre degetele de cioban jegos.

În altă ordine de idei, ăsta e un post de stelist pentru stelişti. Retarzii rapidişti sau dinamovişti sunt invitaţi să…de fapt ştiu ei ce trebuie să facă.

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.