Cel puţin asta înţeleg eu, din faptul că Sorin Oprescu şi-a trimis administratorul contului SM să îmi dea add pe Google +.

Coane Oprescule (mă ierţi, dar matale eşti şmecher de cartier, aşa îţi place să vorbeşti), eşti cea mai labă de primar care a fost vreodată în Bucureşti. Urăsc din suflet PDL-ul şi pe Băsescu, dar regret şi mai din suflet că nu l-am susţinut pe Vasile Blaga. Sunt sigur că omul ar mai fi avut şi alte lucruri pe ordinea de zi decât să se gândească cum să transforme o autostradă suspendată într-un pasaj subteran. Pentru că cam asta ai făcut tu până acum, coane Oprescule, la primărie.

Aşa că, cu maxim sictir, te anunţ că de la mine ai avut jet şi block. Ştiu că nu vei citi, că eşti şi tu ocupat, ca tot omu`, cu şpriţeane şi grătărele, dar o să citească omul tău de la SM. Şi o să se bucure Uite coaie, deja am provocat reacţii pă net, ia să îi cer lu` Oprescu ăsta o mărire de salariu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.