Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică la un post de televiziune că poartă discuţii cu reprezentanţii Guvernului pentru ca Primăria Generală să preia construcţia şoselei de centură a oraşului

Practic, la auzul acestei știri, sunt rupt în două.
Pentru că e, desigur, o idioțenie că centurile orașelor sunt în administrația guvernului, nu a primăriilor locale. Se vede cu ochiul liber ce bine o administrează guvernele, pe centura bucureștiului deja se distrug de vechime părțile construite noi și au crescut deja copaci, da, copaci, în asfaltul temporar pus pe benzile ce trebuiau făcute în plus.

Așa că vestea că acest job ar putea fi preluat de primărie, care are cu adevărat interesul ca centura să funcționeze ar fi una foarte bună.

Doar că, cunoscând mafia pesede, îmi dau seama că raiul studiilor de fezabilitate care durează un an va trece la primărie, iar șpăgile se vor duce în buzunarele încăpătoare a femeii Pandele.

Și uitându-mă la halul în care e traficul în capitală, realizez că sunt doar un romantic incurabil, care va spera tot timpul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.