Iată, după mulți, foarte mulți ani de folosire exclusivă a mărcii Samsung, la telefoane, a venit momentul să iau decizia de a schimba brandul și de a-mi lua iPhone 7 plus. Da, varianta Gold, pentru că trebuie să fii un bărbat adevărat să poți purta Gold. Sau Pink.

Sincer să fiu, a fost o decizie grea. Pe lângă faptul că mă învățasem cu samsungurile, din urmă venea next to best, Huawei P10, care promitea multe, inclusiv pe plan foto și era un competitor serios în preferințele mele. Nemaivorbind că, în varianta P10 Light, costă doar 1300 de lei, care e un super preț.

Well, până la urmă, a învins lenea mea proverbială, frica de schimbare plus faptul că, fiind zile cu reduceri mari la eMAG, a avut și un preț foarte bun, cu reducere decentă (vorbind, desigur de Apple, unde 5% înseamnă că l-ai luat pe Mahatma Gandhi de picior). De iPhone eram sigur că o să fiu mulțumit, de Huawei nu știam, cu siguranță, nimic.

Și iată, am mai reușit să trec peste un ciclu de schimbare a telefonului și nu mi-am luat Oppo, Xiaomi și alte chestii de gen. Heil to me!