Ce se mai întâmplă în românia, bastionul antivaccinării europene? Păi… guvernul USL a decis că gata cu măștile de pânză, trebuie să trecem la FFP2 sau chirurgicale. Se știe, măștile chirurgicale nesterile făcute de diverși producători de pânzeturi sunt complet superioare măștilor din pânză făcute de diverși producători de pânzeturi. Mă gândesc că cineva are un stoc mare de FFP2 și vrea să scape de ele rapid, așa că Rafila face și el o șpăguță.

Ce e mai caraghios este că purtarea măștilor ăstora ar trebui să fie obligatorii, doar că nu există niciun fel de represalii din partea nimănui, dacă nu le porți. Cum ar veni, e vorba și de bun simț aici, vine poliția și îți bate obrazul. Delicat.

Altă chestie ar fi purtarea asta a măștilor în aer liber. Nimeni nu s-a îmbolnăvit în aer liber. Nimeni. Îmbolnăvirile se fac în incinte închise, ventilate mecanic sau prin contact direct. De ce trebuie să purtăm mizeriile alea afară, doar ca să își justifice Arahat existența? Acum serios. Fă vaccin, că o să fie bine. Fă booster, o să fie minunat. Până la urmă, de ce trebuie eu să port mască, pentru a-i proteja pe jegoșii care își iau studiile de pe google și Sputnik? Cu cât mai mulți antivaxeri, cu atât mai puțini antivaxeri. Și dacă pot ajuta, cu plăcere.

Anyway, se vede că testarea din școli e doar o șpagă uriașă pentru Câmpeanu.

Iar antivaxerul pesedist care conduce ministerul sănătății nu dorește să ne vaccinăm copiii.

Am omis ceva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.