Vreau să îmi cumpăr o ladă frigorifică, din următorul motiv.

Da, e o soluție și să vă faceți listă și să mergeți săptămânal la cumpărături, pentru a scăpa de pofta de șoping a partenerei.

Sau puteți să vă luați o ladă frigorifică și să merge la șoping lunar. Adică nu intrați în hypermarket de mai multe ori și nu îi vin idei de cumpărături soției/prietenei. Înlăturați ispita. So much win.

În fine, alta era ideea.
Neavând idee cu ce se mănâncă, am dat search pe google, să vedem ce și cum. Găsesc pe price.ro un magazin, debo.ro, cu un preț bun la o ladă frigorifică Gorenje Arctic. După care văd că prețul de pe price.ro era mincinos, că nu includea acel timbru verde. De parcă timbrul verde ar fi tva și eu mi l-aș rambursa pe firmă.

După care văd că transportul mă mai costă 75 de lei. Dacă e în București. Nu m-am mai uitat cât costă în Ilfov, că mă lua durerea de dinți.

Prin urmare, vreau să îmi cumpăr un Zanussi, cu cel mai bun preț și transport gratis. Pentru că se poate și genul acesta de comerț.

Da, știu, Gorenje ar fi fost mai ieftin. E chestie de principiu și de încredere. Când nu ai prețul final afișat, când scrii mic de tot undeva CÂT costă transportul, deși cumpăr un produs de câteva sute de euro, nu mai am încredere să cumpăr.
Simplu.

Desigur, dacă cineva are sau a avut ladă frigorifică și are niște sugestii, sunt deschis.
La maxim.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.