www.news.ro/social/ips-teodosie-sa-nu-spalam-rufele-murdare-in-timpul-praznicului-bobotezei-in-perioada-neputintei-lunare-femeia-nu-poate-lua-nici-aghiasma-nici-anafura-1922405505592022011920537565

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. In condițiile de față, nu cred că este o problemă in a respecta asta, in București.

  23

 2. ok femeia nu ia aghiazma, dar am cunoscut femei credincioase care luau altceva, indiferent de vreme sau crucea din calendar.
  oricum eu am o teorie bazata putin pe observatii, esantionul este destul de mic. cele mai mari curve devin babe bisericoase.

  29

  • #3

   empiric, am ajuns la aceeasi concluzie!

   9

  • #4

   Normal, cand esti baba nu mai ai perioade de neputinte lunare, deci poti sa iei mai multa aghiasma decat alea mai tinere si atunci faci uplevel la credinta mai usor!

   16

  • #5

   @zz
   „Research shows that most women will show, at one point in their life, possess highly intelligent DNA. Unfortunately, most will spit it out.”
   Sursa – înțelepciunea internetului.

   0

 3. #6

  Dar anafura foarte foarte foarte mica ca putza de furnica e voie? Neputintza ma-tii te-a facut pe tine posibil pe lume sa ne fericesti pe noi, sta-ti-ar ceasu de sociopat.

  Cica sa nu speli din respect pt apa sfintita…pai nu mai spala in apa „sfintita” izmenele trepanatule! Zi la sclavii tai sa ti le bage la masina de spalat.

  Fucking evul mediu…ciuma si fugaritu vrajitoarelor mai lipseste, mama Omida, stay safe.

  39

  • #7

   Ușor, să nu te îneci:
   4. Omul din seminţia preotului Aaron care va fi lepros sau va avea curgere să nu mănânce din cele sfinte, până nu se va curăţi; şi cine se va atinge de ceva necurat de la mort, sau cine va suferi de curgerea seminţei (Lev. 22)

   3

  • #8

   Omfg, scrie chiar asa la cartea aia sfanta transcrisa si reinterpretata de mii de lobotomizati de-a lungul a 2 chinuitoare milenii? Mabed man, ma duc sa ma fierb in aghiazma foarte inimaginabil de mare ca sa ma curatesc. Aaa, asta e tot cartea aia care indeamna sa o omori pe maica-ta ca tese doua tipuri de fire in aceasi tesatura? Cool! Deci Spagoveanu putza miniaturala asta nu e doar tampit, e un tampit care isi bazeaza elucubratiile de frustrat pe o maculatura de adormit copii veche de jdemii de ani de niste omulani care crapau de jegul propriu la 30 de ani si tot nu intelegeau legatura cu spalatu…Mishto!

   11

  • #9

   @Vali, aia era in legea data evreilor. Exista in Vechiul Testament mii de interdictii care nu se mai aplica conform Noului Testament. Daca un crestin ar trebui sa respecte toate interdictiile din VT, ar fi jale.
   Asta nu inseamna ca, de ex., cele 10 porunci nu sunt valabile acum.

   0

 4. #10

  Ma ia greata numai cand aud de spagoveanu asta.
  Si-au facut o imagine minunata BOR SRL in pandemia asta.
  Inca ma felicit ca nu m-am dus sa-mi puna un nenea de asta cununa pe cap.

  9

 5. #11

  Nu degeaba îl cheamă Porcu.

  7

 6. #12

  Tocmai am terminat de vazut podcastul ala „aproximativ discutii” cu Cedry2k, pe care il aproximativ admiram ca artist, desi nu-i impartaseam mesajul (e prima oara cand urmaresc podcastul astuia, m-am uitat pt invitat).
  Mi s-a parut nu slab, ci foarte slab! Cred ca e adevarata vorba aia cu „never meet your idols”.
  Mi s-a parut nivel de scara blocului, slab rau.
  Nu-mi explic valul asta de „convertiri” la dreapta credinta de la oameni care nu sunt exact in targetul bisericii.. Baieti tineri, relativ isteti, care incep s-o arda dintr-o data cu duhovnici, sfintii parinti, mantuire, samd…
  Sunt depasit.

  4

  • #13

   scoala. educatie precara, ore de religie, psihic labil

  • #14

   Vezi Sișu si toti baietii care il gasesc pe jizas in puscarie

   0

 7. #15

  Trololol, știrea zilei la ProTV: ‘Imagini deosebite la Constanța. IPS Teodosie a venit cu caleașca, ținut în brațe de un preot’ :)))) Faraon, barosan!

  9

  • #16

   popă cu popă maică, d-aia vin toate nenorocirile peste noi! Acum și în văzul lumii 😉

   0

 8. #17

  Cred că și Iisus își face cruce la cretinismul religios ce există-n România.
  @Vali: Iisus Hristos se cam pișă cu boltă pe legea mozaică dacă ai fi citit cele 4 evanghelii. Deci Iisus vi-ar fi tras o smetie peste față și ție și lui Șpagoveanu la elucubrațiile pe care le regurgitezi.

  8

 9. Acum am inteles de ce nu avem apa calda in sistemul centralizat.
  Dap, makes sense!
  Auzi, dar daca spala masina, se pune?
  Au pe vremea lu’ Hesus ot Nazareth nu erau decat masini de spalat… manuale? 🙂
  A mea e automata!

  7

 10. #19

  Nu o să auzi nimic despre anticorupție, împotriva fraudei, ș.a. de la ăștia…

  Poate n-am văzut eu dar s-au mai auzit ceva de investigația aia recorder? De popa ăla căsătorit cu duduia ofițer SRI?

  3