Ziua nevesti-mii este pe 1 ianuarie. Lucru care nu este deloc simplu și comod. Încercați voi să luați flori pe 31 decembrie. Sau să comandați un tort la sfârșit de decembrie, laolaltă cu toți românii care își iau tort, evident, la sfârșit de decembrie.

Dar problema reală pe care o am cu ea sunt cadourile de ziua ei. Pentru că deja are cel mai frumos cadou, adică eu. În rest, are tot ce își dorește, nu îi plac bijuteriile, nu se omoară cu truse de machiaj scumpe, folosește un singur parfum, are mașină, haine de toate categoriile, pur și simplu e un iad să mă gândesc ce îi iau cadou.

Anul ăsta nu a fost deloc diferit. Am fost anunțat de prin noiembrie că nu vrea nimic și să nu mă pună dracu să îi iau bijuterii, că iarăși nu o să le poarte și nu are chef.

Well, vreau să vă spun că am găsit cadoul perfect.

Maruan mi-e prietenă și face vitralii. Și, printr-un noroc chior, chiar am fost atent la Luna într-o zi când mi-a zis că i-ar plăcea și ei să facă vitralii, pentru că îi place să muncească și să transforme lucruri pornind de la materie brută. Am zis Da, dragă, dar am reținut!

Așa că i-am cumpărat un workshop de vitralii cu Mariana Cismaru și nu puteam să nimeresc mai bine de atât. Efectiv s-a întors fericită, și-a făcut o lună din vitralii și abia așteaptă să se întoarcă și să mai facă.

Vă spun, fericirea este făcută din lucruri simple.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.