Dupa nustiu cat timp de cand au eticheta aia galbena, acum au trecut la alta. Sincer sa fiu, nu cred ca problema e in etichet, ci in calitatea berii, care nu e una din cele mai bune. Tin minte ca eram odata in Constanta, lesinat de sete, 45 de grade afara si mi-am luat o bere, care intamplator era Bergenbier. Am luat o gura si am aruncat-o, pe motiv ca era naspa la gust. Partea proasta e ca nu mai aveam nici un ban la mine.

Berea prietenilor, cu o notorietate de marcă ce depăşeste 90% în rândul consumatorilor de bere, aduce cea mai spectaculoasă schimbare de pe piaţa de profil: noul Bergenbier.
Într-o lume în care predomină schimbările, iar cerinţele devin din ce în ce mai exigente, Bergenbier rămâne loial consumatorului său şi evoluează pentru a veni în întâmpinarea noilor sale dorinţe: o imagine modernă, proaspătă şi tinerească:
noua etichetă cu logo vertical, în culori noi şi cu o grafică modernă
o nouă sticlă, acum verde, care urmăreşte ultimele tendinţe în ambalajele pentru bere şi denotă calitatea şi prospeţimea produsului
§ folia de aluminiu care îmbracă partea superioară a sticlei de 0,5 L, oferind astfel o protecţie suplimentară produsului. Bergenbier este singura marcă de bere din segmentul mainstream cu folie protectoare de aluminiu pentru a oferi consumatorului o calitate fără compromisuri, până în cel mai mic detaliu

La sugestia cititorilor arhiblog, punem si eticheta de la berea bulgareasca Kamenita. Spuneti voi diferentele. Sunt curios cat s-a platit pentru rebranduirea asta.