Sunt curios cum or să o întoarcă toți cei care îi cântau prohodul, ahahaha, iată, clar, s-a drogat, știam eu, nu avea cum. Mai ales matahalia aia de Serena, care comenta că ar trebui scoasă din tenis și să i se retragă toate trofeele. Oh, the pain.

Pentru cei care sunt engleză challenged

1. Contestația formulată de Simona Halep la 28 septembrie 2023 împotriva deciziei pronunțate la 22 septembrie 2023 de către Tribunalul Independent ITF este admisibilă și este parțial menținută.

2. Contestația formulată de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) la 14 decembrie 2023 împotriva deciziei emisă la 22 septembrie 2023 de Tribunalul Independent ITF este admisibilă și este respinsă.

3. Decizia emisă la 22 septembrie 2023 de Tribunalul Independent ITF este anulată.

4. Se constată că Simona Halep a comis încălcări ale regulilor anti-doping în temeiul articolelor 2.1 (prezență) și 2.2 (utilizarea) a Programului antidoping de tenis 2022 ca urmare a prezenței unei substanțe interzise (Roxadustat) în proba ei de urină colectată în competiție pe 29 august 2022.

5. Simona Halep este sancționată cu o perioadă de neeligibilitate de nouă (9) luni, începând cu data de 7 octombrie 2022.

6. Se acordă credit Simonei Halep pentru suspendarea provizorie executată din 7 octombrie 2022.

7. Toate rezultatele obținute de Simona Halep la concursurile care au loc în perioada 29 august 2022 până la 7 octombrie 2022 sunt descalificate, cu toate consecințele rezultate, inclusiv pierderea oricăror medalii, titluri, puncte de clasare și premii în bani.

8. Sentința se pronunță fără cheltuieli de judecată, cu excepția taxelor de judecată de 1 000 CHF (o mie franci elvețieni) plătiți de fiecare dintre Simona Halep în ceea ce privește apelul ei și Agenția de Integritate a Tenisului (ITIA) în ceea ce privește recursul său, care este reținut de CAS.

9. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) este obligată să plătească Simonei Halep o sumă de 20.000 CHF (douăzeci de mii de franci elvețieni) ca contribuție la onorariile sale juridice și alte cheltuieli suportate în legătură cu aceste proceduri de arbitraj.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.