Later edit: Intre timp, un link.
sport.hotnews.ro/stiri-tenis-26529149-interviu-eveniment-39-equipe-specialist-care-examinat-probe-ale-simonei-halep-condamnam-nevinovata.htm

Din păcate, o carieră superbă se încheie sub auspicii urâte.
Știu că, acum, toți specialiștii în tenis din românia, aproximativ 18 milioane, se vor împărți în două tabere, tabăra V-am zis eu și tabăra Simona, te iubim, că ca tine nu găsim. Eu am o singură problemă, pe care eu o consider mare.

Tribunalul a transmis că nu există niciun motiv să pună sub îndoială concluzia unanimă la care au ajuns cei 3 experți. Concluzia a fost că „cel mai probabil dopajul” este explicația pentru iregularitățile găsite în cazul lui Halep.

Decizia unui tribunal, cea care încheie o carieră și distruge, efectiv, o persoană, se bazează pe conceptul Cel mai probabil? Serios? Adică e ceva la nivel S-a căcat Elodia în Pasul Bran? Să mă scuzați, nu fac parte din sistem, nu urmăresc tenisul, nu știu chichițe și bârfe, ci doar că acest proces a fost tergiversat enorm de mult.

Nu știu de ce, nu cunosc chestii tip E răzbunare pentru nushce. Dar mie, ca persoană fizică neimplicată, îmi pute toată chestia asta la modul ce mai masiv. O decizie a unui tribunal se bazează, sau, ar trebui să se bazeze strict pe dovezi și claritate. Nu pe Da, probabil s-a dopat, plm, aia e. 51 de probe de sânge care sunt la nivelul probabil.

În rest, respect pentru munca Simonei și pentru toată seriozitatea din cariera sa, a fost un exemplu pentru enorm de mulți oameni, a adus fani în tribune și a trimis sute, poate mii de copii la practicat tenisul, acest sport care, cândva, era un sport pur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.