Nu știu câți dintre voi mai țin minte povestea șaormeriei de la Dristor. La Dristor, în această locație, exista o altă șaormerie, Dristor Kebab. Cea care făcea șaorma aia bună, vestită, care a rămas în memoria colectivă precum micii de pe Dealu Negru. Până când s-a aflat că domnii din șaormărie îmbogățeau sosul de șaorma cu propriul lor sos. Adică dicky juice. Nu mai țin minte exact detaliile, că a fost demult, dar poate știe cineva în amănunt. Cert e că ce e acum Dristor Kebab este cu totul altă firmă, care a preluat numele și locația, de restul nu mai știm, nu ne mai amintim. Rămânem doar cu întrebarea: Oare șaorma aia era ATÂT de bună datorită sosului? Makes you think.

Anyway.
În era delivery, toți cumpărăm de pe aplicații, vedem niște poze frumoase sau niște prețuri frumoase, mâncăm satisfăcuți și mergem mai departe. Dar știm ce mâncăm? E de notorietate băiatul ăla care a înscris 18 restaurante în Uber Eats, toate coexistând, de fapt, în aceași locație, garajul său, restaurante cu produse diferite, prețuri diferite, a rupt piața. Ca Bill Gates, doar că dintr-un garaj.

Așa că da. Când comandați mâncare fără să știți de unde, vă întrebați vreodată ce indian vă face acea mâncare? Că am un prieten care, întâmplător, a trecut pe lângă localul de unde își cumpăra mâncare indiană, pe care o lăuda foarte mult, iar când a văzut ce e înăuntru, a fugit să își facă analize toxicologice, zicea că și să intre în interior i-a fost frică.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.