Sondaj INSCOP pentru News.ro – Intenţii de vot la europarlamentare – PSD-PNL – 43,7%, AUR – 20,6%, Dreapta Unită – 13,7% /Vot la Consilii Locale – PSD – 30,6%, PNL – 25,6%, AUR – 17,4%, Dreapta Unită – 9,8% /Care e opinia despre comasare şi liste PSD-PNL

Ca informație pentru voi, ca să știți cu câtă sare trebuie luat totul

Fondat în 2013, INSCOP Cercetare SRL este deținut de Remus Ioan Ștefureac și Ada Cornea Luca.

În 2022, a avut o cifră de afaceri de aproximativ 350 de mii de euro (1.615.196 de lei).

În site-ul de licitații publice, apare că a primit un contract de 119 mii de lei, în 2021, de la Universitatea Politehnică București.

Remus Ioan Ștefureac este unul dintre cei șase administratori ai Niro Investment Group.

Patronul NIRO, Dumitru Nicolae, a fost condamnat la 2 ani și 4 luni în dosarul Microsoft pentru trafic de influență.

Faza care mă urcă pe pereți, de fiecare dată, este cum românii se duc și votează primar de la un partid și la consiliu alt partid, neînțelegând că astfel nu fac decât să îi bată cuie în talpă primarului pe care l-au ales, primar care nu poate face nimic, nu poate decide nimic, dacă nu are consiliul local de partea sa. Din cauză că, evident, nu înțeleg rolurile fiecăruia și nici nu le pasă să se informeze. Și așa ne învârtim într-o mocirlă eternă, mimând dezvoltarea și democrația.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.