În orășelul în care am stat, în Germania, imediat după ce am plecat, au adus așa zis refugiați din varii state. Iar micul paradis Waldkraiburg, unde era o liniște și o pace de ziceai că e orașul lui Moș Crăciun, de la Pol, s-a transformat în haos, furturi, violuri, frigidere aruncate pe geam pentru că nu li se aducea suficient de repede bere (statul german le asigură, gratuit, hrana și băutura, plus haine, plus bani de buzunar)
Acum, într-un orășel apropiat, similar ca liniște și frumusețe, guvernul bavarez a decis că trebuie să aducă niște refugiați, similari și ei. Unii oameni au protestat, s-au făcut niște petiții, inclusiv primarul și-a dat demisia, realizând că urmările vor fi suportate, automat, de primarul în funcție. Dar să vezi fază, au ieșit oamenii pe străzi, la demonstrații, că ei susțin refugiații, refugiații sunt welcomed, să vină, să îi primim cu brațele și picioarele deschise.

Eu sunt de părere că, în aceste cazuri, trebuie făcut referendum între locuitorii orașului unde sunt aduși. Iar cine votează DA, trebuie să ia acasă o familie de refugiați. Simplu. Vrei să fii violat, jefuit, asumă-ți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.