Pentru ca tot remarca ieri lumea ca m-am indragostit de banci, astazi o sa remarce ca m-am indragostit de benzinarii.
Aveam un card Fill&Go de la Rompetrol. De fiecare data cand ma duceam sa il platesc, intotdeauna exista probleme cu POS. Nu mergea sa platesc, trageam cardul ala pana ma plictiseam. De fiecare data, scuze jenante, ca nu e vina noastra, ca o fi ca o pati. Astazi in schimb, am patit cea mai neagra chestie.
Ma duc sa platesc, ca de obicei POS-ul a facut figuri. A trebuit sa imi bage de doua ori cardul prin el pana a mers. Vizavi de benzinarie, e o filiala de banca, unde aveam eu treaba si de pe al carei card am platit. Ma du la banca, scot un extract de cont, supriza, imi lipseau 500 de lei. OK, 250 benzina, dar 250, unde sunt? Intru, cer un extras de cont, si surpriza. Domnii de la Rompetrol incasasera de doua ori aceeasi suma. Stau vreo jumatate de ora prin banca, desi ma grabeam, ca sa anulez plata respectiva, si ma duc la benzinarie, sa le atrag atentia de problema.
Acolo, alta surpriza. Doamna sefa statie Rompetrol – Far, din pacate nu ii stiu numele, ca il ofeream, nu voia sa ma lase sa fac reclamatie. Ca nu am cum sa dovedesc ca ei mi-au oprit banii de doua ori, si asta e. Indiferent de ce ii spuneam, o tinea una si buna, ca nu am de ce sa fac reclamatie, ca e o prostie ce zic. Eu venind de la banca de peste drum. Unde imi salvasem banii de ei.
Pana la urma, s-a indurat sa imi ofere formularul de reclamatie, dar intre timp, am decis ca nu mai doresc sa conntinui sa colaborez cu ei. Drept urmare, mi-am rupt cardul, si l-am oferit drept cadou de sarbatori.
Ulterior, a venit si un sef de zona, sau ce o fi fost, care m-a luat cu “explica-mi dom’le si mie, lasa smecheriile astea. eeeeeeee, daca nu te intereseaza si esti smecher, eu nu mai dau nici un telefon nimanui”.
SUnt curios ce raspuns primesc in astea 30 de zile. Ca scandal a fost, ceva ceva.
PS: Desigur, datele personale din poza au fost sterse.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.